bahçeşehir escort Kocamın Yapamadığını Kayınbabam Yaptı | Seks Hikayesi
Home / Seks Hikayeleri / Kocamın Yapamadığını Kayınbabam Yaptı

Kocamın Yapamadığını Kayınbabam Yaptı

BEN FERIDE gercek yasanmis hikayemin ikinci kismina gecyorum ummarim birincisinden hoslamissiniz ve sikismeleriniz veya 31 cekmeleriniz heyecanli olmustu…

24 yasindayim annemler bize yakin oldugundan cocugu gideceyim zamanlar hep annemlere birakyordum.. bir bahane uydurarak tabiki..
ben almanla yanu enson sikistigim adamla sürekli konusyordum bazen telefonda bazende nette görüntülü olarak.. ben ona oda bana alismisti.. ve birgün hem bana hemde kocama davetiye göndermesini istedim maskeli seks icin.. oda herzaman olmadigindan ama olunca bana göndereceyini söyledi.. anlasmistik.. günler gecyordu.. ben hem adamla hemde kocamla sikisyordum.. ama adamla kocamdan daha fazla.. gercekten güzel sikyordu.. ve harika kabuklu sikiyle beni delirtyordu.. kabugu geri cektiyimde kaffasi parliyordu.. ve agzimda kayganlasyordu..
aradan 10 gün kadar gecmisti bir kac defa almanla sikistikten sonra beni arayip maskeli seks var hafta sonu dedi.. bende o zaman gönder kocamla bana dedim..
ve gönderdi.. asil simdi ben kocama nasil söyleyecegimi düsünyordum.. ama madem ikimizde arayis icindedik.. bende bu bir tesadüf derim..
aksam oldu kocam geldi yemekten sonra tv izlerken.. hayatim sana birsey soracam dedim.. oda sor askim dedi.. hani biz arayis icindeydik deyilmi.. oda ne arayisi.. seks hayatimizin deyisik seylerle süslememizi dedim.. ne var dilinin altinda diye sorunca.. bende birsey yok dedim sadece bir davetiye aldik.. maskeli seks.. merak etmisti.. o nasil birsey.. bende istersen okuyalim ve bakalim nasil birsey olduguna..

kocam okudu fena deyil hemde maskeli olmasi kimse kimseyi tanimaz dedi.. ben yani gidebilirmiyiz? oda evet deniyelim.. ama sen bir smokin alman lazim dedim.. oda aliriz eger hosumuza giderse devamli gideriz.. ben sevinmistim.. carsambaydi ve üc gün vardi.. ben daha seksi seyler giymek ve kendimi hazirlamak istiyordum.. carsiya gidip kendime simsiyah tül kumasindan uzun bir elbise aldim.. altinada bembeyaz seyrek dantelli bir tanga giydiyimde kissa olan killarimi gösterecek sekildeydi.. o aksam geldi ben hazirlandim kocam bana bakti kiz bu nasil bir elbise böyle.. bende böyle davetiyelere böyle giyinmek gerek dedim.. siki kalkmisti bile gel sikiselim sonra gideriz dedi.. ben hayir canim performansini oraya sakla diyerek yola ciktik..

bir saat yolculuktan sonra gelmistik.. gene büyükce bir yerdi.. gecerkende daha önceki gibi herkes maskeli ve kapida davetiyelere bakmak icin duran iki adamda maskeliydi.. girdik icecek birseyler aldi icyorduk.. bütün davetiyeler gelmisti ve gene daha önce bir lider ortaya geldi kadinlarda etrafinda kurallari söyledi ve kadinlarda yukari odalara cikti.. her kadin bir odaya gecip kapiyi kapatti.. genede erkeklerin cogunlugu dikkatimi cekmisti.. herhalde gene ya iki yada üc erkek girecek bana diye düsündüm..
erkekler anahtarlarini almis ve odalara girdiler.. bana bu sefer iki zenci girdi.. ben hazirlanmistim.. sadece tangamla kalmistim.. zencilerde biri soyundu ve beni kucaklayarak o kalin dudaklariyla agzimi agzinin icine aldi ve hem yaliyor hemde somuryordu.. dili kocamandi agzida ögle.. sanki bütün yüzümü agzina sokacak kadar büyüktü.. bir elide tangamin üstünden amimi oksuyordu.. ben elimi sikine uzattim ve kol gibi yarragini tutmaya calistim ama elim kavusmuyordu.. korkmalimiyim diye düsündüm– ama geri dönüsü yok artik..

adam beni assagi bastirarak sikini agzima almami istedi.. bende koca sikini agzima aldim ve yalamaya basladim siki agzima girmiyordu bende dilimle her tarafini yaliyordum.. dasaklarini oksuyor vücudunu oksuyordum.. bir hayli sürdü.. öbürüde sanki bizi yalniz izlemek icin gelmisti.. zenci beni kucaklayarak yataga yatirdi ve bacaklarimi havaya kaldirdi.. sikini amima sürtyor sikiyle oksuyordu sanki.. amim adam sikini dudaklarinda sürterken islanyor ve bosalyordum.. kaygan olan amima parlayan sikinin basini yavasca sokyor ve benim sanki aci cekmemi istemiyormus gibi davranyordu.. basini soktu yavas yavas gövdesinide somaya calisyordu.. ve nihayet girmisti.. ama ben amimin o adamin kol gibi sikini bir bilezik gibi sarmisti hemde simsiki.. adam gidip gelmeye basladi.. benim iniltilerim odanin disina tasmisti.. pompaliyordu yavasca.. sonra bir baktimki öbürüde soyunmus ve amimdaki sik kadar büyük olmasada genede iri.. agzima getirip sokmaya basladi,, bende hem sik somuryor hemde sikilyordum.. nasil bir duygu oldugunu gercekten anlatilmasi cok zor.. zevkín en güzelini yasiyordum.. bazen amimdaki yarrak adam cikaryor bir kac darbe amima indiryor ve tekrar sokyordu.. muhtesem yapyordu.. sanki adam bunun dersini almis olacakki hep yapyordu benimde cok zevk almama sebep olyordu.. yarim saatten fazla sürdü bu sikis.. ben ne kadar bosaldigimi hatirlamiyorum artik.. adamda kasildi nerde bosalyim dedi bende icime dedim adamda bosalirken bitmek bilmiyordu cikan dölleri.. bayagi sürmüstü ve sikini amimdan cikardi iyice eliyle bastirarak icinde kalmis dölleri amimin üstüne akitti..
sanki bir biriyle anlasmislar gibi dolapta duran kaydiriciyi getirip götümü oksayarak ve kaydiracla parmaklarini sokarak genisletyor sikinin kaffasinada süryordu.. artik hazir gibiydi götümün deligi.. agzimdan siken yarrakti bu.. götüme geldi ve yavasca sokmaya basladi.. aci duyuyordum ama zevkte alyordum.. taaaki kaffasi girene kadar sonrada yavasca gövdesini soktu biraz bekledikten sonra pompalamaya basladi.. ben hem aci duyuyordum hemde acidan cok zevk alyordum.. amimdan siken yarrakta sikini getirip agzima verdi.. ben sadece dilimi cikarip dilimin üzerinde sürtmesini istiyordum cünkü biraz inik haliyle bile agzima sigmiyordu.. götümdeki yarrakta pompaliyor durmadan.. cok zevk alyordum.. gercekten ne kadar bosaldigimi hatirlamiyorum.. bir cok defa bosalmistim..

dilimin üzerindeki yarrakta bir daha sertlesyordu.. götümdeki adam beni oldugu gibi cevirip kendisi sirtüstüne getiryor benide sirtüstü üzerinde yatiryordu.. öglece amim yukarda kalyor ama götümde yarrak vardi.. amimdan beni siken zenci yarragi sertlesmis ve amima sokmaya calsyordu.. götümde bir yarrak oldugundan amim daralmisti.. ama adam vazgecmiyor yavasca sikini geciryordu.. ve nihayet basi gecti gövdesi kalmisti.. aradan bir zaman gecmisti ve gövdesinide gecirdi.. artik icimde iki adet yarrak vardi.. hemde irice birseydi.. biraz aci ceksemde acaip zevk veryordu.. kuduryordum zevkten.. beni sikyorlar onlarda zevk alyorlardi..

biri götümden biri amimdan pompaliyordu.. bagirmalarim gercekten disari kadar gidyordu.. hemen hemen iki saati gecmisti sikismemizin.. götümdeki yarrak kasildi ve bosalacakti.. bir anda durdu bosalmak istemiyordu sanki.. amimdaki yarrak daha önce bosaldigi icin dayanyordu.. benimde hosuma gidyordu.. cok güzeldi gercekten anlatilmasi icin kelime bulmak gerek.. oda yok sanirim.. sirtüstü yatan adamin üstünde sirtüstü uzanmisim hem götümü sikyor hemde memelerimi hafif sikarak oksuyordu.. boynumdan öpyor kalcamin yanaklarinida ihmal etmiyordu.. ve bir anda kendini tutamiyor götümün icinde bosalyordu.. hissettiyim döllerin sicakligi beni bir daha bosalmama sebep olyordu.. amimdan siken adam benim belimi kucaklayip adamin üstünden kaldirdi ve bos bir yere koyup sikmeye devam etti.. tarif edilemez birseydi bu..

pompaladikca ben bitkin kalyordum.. ve bitkin düsmüstüm.. artik hicbirsey hissetmiyordum.. amim ve götüm uyusmustu ama adam hala pompaliyordu ve artik bosalmasini istiyordum.. biraz daha sürdükten sonra adam kasilip bosaldi amimin icinde… amim doymustu zenci dölüne.. oda artik kenara yigildi ve böylece bir süre kaldik.. sonra kalktik dusumuzu aldik.. dus alirken zencilerin yarraklarini ben ellerimle yikadim ve kaffalarina birer öpücük kondurarak tsk ettim..
giyindikten sonra siki kalin beni amimdan siken adamin telefon numarasini aldim ve adresini.. lazim olur diye.. verdi bende numarami verdim.. öglece ciktim disari.. assagi indim disari ciktim kocam beni bekliyordu..
ne oldu neden bu kadar kaldin diye sordu.. neye ne kadar oldu sordum oda yaklasik üc saat dedi bende sasirdim..o kadar zaman gecmismiydi…
kocama sordum nasildi diye.. oda gercekten cok güzel iki kisiyle bir kadin siktik dedi.. hosuna gittimi yani? oda evet biz hep gelelim buraya.. bende olur hayatim..
sende nasildi diye sordu.. ben ona bana iki zenci gelmisti.. ve birininsiki kolum kadardi.. ama cok zevk aldim..
eve gidip dinlendik ikinci günü kocamin kiz kardesi bize geldi kiz siz dün nerdeydiniz diye sordu.. bende neden soryorsun deyince..
oda sana birsey diyecem dedi.. söyle dedim.. bende ordaydim diye cevap verdi ben afallamistim.. nasil yani. maskeli seks dateninde.. ve abim beni sikti ama bilmiyordu ben oldugumu dedi.. peki sen orayi nerden bilyorsun diye sordum.. oda ben sürekli giderim diye cevap verdi.. en iyisi budur.. sikisyorsun ama kimse seni tanimiyor sende kimseyi tanimiyorsun.. peki abinin seni siktiyini nerden bilyorsun? sünnetliydi ve abimin kolunda bir dövme var dedi ondan tanidim.. ben aboneyim dedi bende ona bizde abone olacaz dedim.. ama sonra konusuruz ayrintilari dedim ve abinin olmadigi bir zamanda gelirsin konusuruz.. tamam dedi ve gitti..
ve o anlari hatirladikca kocam beni sikyordu.. ama zevk almiyordum..
idare edecektim artik ya zenciyle bulusacam yada davet edecektim.. yada bir dahaki maskeli seks icin bekleyecektim.. birde tanidigim o almanla sikisecektim..
evet buda simdilik bitmis ikinci gercekten yasanmis hikayem..
ummarim begenirsiniz.. ummarim hakeden herkese nasip etsin
birdahaki sefere bulusmak üzere.. birseyi unutyordum.. herhalde ben zenciden hamile kaldim.. yada beni ilk hikayemde siken ve icime bosalan zenciden.. bir dahaki yazimda anlatirim.. hoscakalin

About feride

Check Also

seks hikayesi

Taksici amca

Sex hikayesi Okurları ben zeynel ilk pasif tecrubemi anlatacagim yasim 19 erkeklere karşı 14 yasimdan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

beylikdüzü escort beylikdüzü escort gaziantep escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort avcılar escort beylikdüzü escort sex hikayesi beylikdüzü escort porno izle