bahçeşehir escort pantyhose porn indian porn Yeni tanıştığım adamın fantezisini gerçekleştirdim | Seks Hikayesi
Home / Seks Hikayeleri / Yeni tanıştığım adamın fantezisini gerçekleştirdim

Yeni tanıştığım adamın fantezisini gerçekleştirdim

Merhaba ben 24 yaşındayım Mersin’de yalnız yaşıyorum. Öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 170 boyunda, 52 kiloyum, 12 yıldır jimnastik yaptığım için fit ve esnek bir vücuda sahibim. Ben çok azgın ve doyumsuz biriyim ve seks konusunda herhangi bir sınırım yok. Maddi anlamda sorunum yok ve çalışmıyorum, çalışmadığım için gün içerisinde çok fazla boş zamanım oluyor. Genelde gezerim, arkadaşlarımla zaman geçirim, eğlenirim ve tabi ki seks yaparım. Bunları yapmama rağmen boş zaman kalıyor. Bu boş zamanı Twitter’da insanlarla seks hakkında konuşarak değerlendiriyorum ve bu hoşuma gidiyor. Bugüne kadar çok fazla insanla tanıştım, bazılarıyla görüştüm, şimdi görüştüğüm erkeklerden birini anlatmak istiyorum. Gerçek ismini vermek istemediğim için anlatırken ona Ahmet demek istiyorum. Ahmet evli, 43 yaşında, 179 boyunda, hafif kilolu birisi ve İzmir’de yaşıyor. Ahmet’le 4-5 ay kadar konuştuk ve birbirimize fantezilerimizi, seks deneyimlerimizi anlattık. Ahmet’in Karavanla gezerek seks yapma fantezisi çok hoşuma gitmişti ve bunu kesinlikle yapmak istiyordum. Bunu kendisine sürpriz yaparak yapmak istedim. Ansızın bir gün İzmir’e gittim, bir otel odası kiraladım ve Ahmet’e onun çalıştığı dershanenin önünden fotoğraf attım ve beklemeye başladım.

Çok heyecanlandı direkt dışarı çıktı, biraz sohbet ettik ve iş yerinden günün geri kalanı için izin aldı. Bir kafeye oturduk Sohbet etmeye başladık birbirimizi az çok tanıyorduk ve Ahmet’e işten bir haftalığına izin alıp alamayacağını sordum. Müdürünü aradı ve önündeki bir hafta için izin aldı. Eşine de Arkadaşlarıyla tatile gideceğini söyledi. Karavandan henüz haberi yoktu, sürpriz olacaktı. ‘Bütün plan bende sen kendini bana bırak.’ Dedim. Kiraladığım karavanı konakladığım otelin yakınlarına park etmiştim, karavana bindik. Bana nereye gideceğimizi sordu ve Aydın’a doğru gideceğimizi söyledim. Karavanı o sürüyordu, ben yanında oturuyordum ve yavaşça elimi sikine doğru götürdüm. Pantolonunun üzerinden sikini okşuyordum o da karavanı sürüyordu ve hayalini gerçekleştirecektim. Önce kemerini çıkardım sonra yavaş yavaş düğmelerini çözdüm. Sikini çıkardım ve kafasını öpmeye başladım. Kafasını ağzıma aldım ve yalamaya başladım inleyerek ağzıma boşaldı. Bir süre sonunda şu an adını hatırlamadığım bir yerde durduk, ilk günü orada geçirecektik. Sessiz bir orman gibi bir yerdi. Masa sandalyeleri kurduk, etrafta kimse yoktu. Önce öpüşmeye başladık sonra beni ellemeye başladı, ben de onun sikini avuçlamaya başladım. Hızlı bir şekilde soyunduk ve 1 saat kadar sikiştik. Bir hafta boyunca sabah öğlen akşam her yerde sevişmemizin başlangıcı bu şekildeydi.

Bir önceki yazımız olan hamamda ilk başlıklı makalemizde hamamda porno hikayesi, hamamda sex hikayesi ve haman sikiş hikayesi hakkında bilgiler verilmektedir.

About Ayla

Check Also

3 kadin grupu ve ben

Adım mason 32 yaşında masörlük yapan biriyim kendi spa merkezim var ist lux bi otelde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

beylikdüzü escort beylikdüzü escort kızlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort porno beylikdüzü escort porno seyret esenyurt masaj salonu beylikdüzü escort istanbul escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort porno seyret beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort sex hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort avcılar escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort porno porno seyret beylikdüzü escort