bahçeşehir escort FRENİ PATLAMIŞ KAMYON | Seks Hikayesi
Home / Seks Hikayeleri / FRENİ PATLAMIŞ KAMYON

FRENİ PATLAMIŞ KAMYON

EVLİYİM
FRENİ PATLAMIŞ KAMYON

BEN

Size eşimin yazdığı hikayeleri ondan habersiz buldum yazdım bayan24 te de paylaştım. Benim sır gibi sakladığım başımdan geçenlerin eşimin planlayıp uyguladıkları fantazileriymiş meğer. Eşim benim bunları bildiğimi bilmiyor. Tabi benimde eşime sürprizim olacak demiştim oldu da nitekim hem de ne sürprizler.
Öncelikle size eşimin yazdığı ondan habersiz bulduğum eşimin dizüstü bilgisayarından kopyaladığım hikayelerimi bir kez daha hatırlatmak için paylaşayım istedim benim sürprizlerimde beraberinde tabiki.

EŞİM

Ben 40 yaşında atletik vücutlu buğday tenli ela gözlü 173 boyunda yakışıklı birisiyim. Niyetine girmiştim karıma tecavüz edecektim ama kendisi bilmeyecekti. Ama korkum sonrasıydı nasıl bir tepki verir bilmiyor kestiremiyordum. Bu düşünceler içerisindeyken bir gün eşim gazeteden bir tecavüz haberini bana okuyordu. İki çocuğumuz var çocuklarda okuldaydı hemen sordum bu senin başına gelse ne yapardın diye eşim tamda korktuğum gibi cevaplar vermişti. Olmaması temennisi ile olursa yaşayamam canıma kıyarım dedi bende hemen müdahale ettim. Hiç öyle şey olurmu çocukları annesiz bırakmaya hakkın yok onların sana her dönemde ihtiyaçları var bu bencillik olur deyince ikna oldu haklısın dedi.Madem öyle bende gider polise şikayette bulunurum dedi gene ben çocukları beni geleceğimizi düşünürsen buda yanlış olur şikayet edersen her kes bize farklı bakar buda olmaz deyince ne yapayım ya diye sordu. Bende olsa olsa benimle paylaşması gerektiğini olmasın ama olursa beraber atlatabileceğimizi önerdim. O da olmasın ama olursa seninle muhakkak paylaşacağım dedi konuyu kapattık. Ama genede ben bu söze güvenemiyordum tedbirli davranmalıydım. İzmirde oturuyoruz ama işim gereği ben dışarıda çalışıyorum. Ankaraya gitmem gerekiyordu işim gereği. Ankaraya gittim oradaki işlerimi savsaklanmadan hallettim olması gerektiğinden daha önce işlerimi bitirdim ama haber vermedim. Cuma akşamı haber vermeden yola çıktım cumartesi sabahı İzmir de idim.Günün yarısını dışarıda geçirdim eşim bir tekstil firmasında çalışmakta çocuklarda dershaneye gidiyorlardı evde kimse yoktu. Eve kimseye görünmeden girdim eşim çalıştığından yemekleri bir gün önceden yapar yemekler hazırdı önceden ayarladığım uyku ilacını sürahideki su dahil yemeklere her şeye orantılı bir şekilde koydum.

Gene kimseye görünmeden çıktım evi izlemeye başladım çocuklar dershaneden dönerken annelerini de almışlar eve akşam saatinde hep beraber gelmişlerdi. Önce salonun ışıkları yandı arkasından mutfağın yemeği yemek için mutfağa geçmiş olmalılardı. Bir saati geçmişti mutfak ışığı sönmemişti ilaç işe yaramıştı sanırım bir yarım saat daha bekledim evin telefonunu çaldırdım uzun uzun bir kaç kez açan yoktu. Uyuduklarını düşündüm hem yakalansam da kendi evim planımdan vazgeçerim en fazla diyerek gene eve kimseye görünmeden girdim.Cumartesi diye yatakları sanırım kaldırmamışlardı herkes yatağına yatmış ışıklar açık vaziyette üstlerini dahi örtmeden uyumuş kalmışlardı. Üstlerini örttüm ışıkları kapattım kapılarını çekip kapattım. Yatak odamıza geçtim balkondan dışarıya çıktım kapıyı zorlayarak açtım. Eşimi bir iki dürttüm hiç karşılık vermeden uyuyordu her halde hem iş yorgunu birde ilaç çok derin uyutmuştu onu.Bileklerinden önceden hazırladığım çamaşır ipi ile bağladım iplerin ucunu da baza nın ayaklarına bağladım. Ağzını geniş yara bandı ile bantladım gözlerini eşarpla bağladım üzerini soymaya başladım.

Eşim benden 10 yaş küçük ama 20 -22 gibi gösteriyor manken gibi ne kilolu ne zayıf harikulade sexi ve güzel bir kadın.Altına bir şort onunda altına dantelli kırmızı siyah bir külot giymiş üstünde bir tişört altında atleti vardı sütyeni sıktığı için gece çıkarır genelde tişört ve atleti ucuz bir şeyler zaten diyerek kestim. Yanımda getirdiğim amonyağı koklatmaya başladım yavaş yavaş uyanmaya başladı.Sanırım ne olduğunu fark etmiş olmalı birden debelenmeye başladı kurtulmak istiyordu ama bağlı olduğundan da kurtulamıyor bir şey yapamıyordu. Kulağına sesimi ve konuşmalarımı değiştirerek direnmemesini aksi halde sadece canının yanacağını kurtulamayacağını söyledim bir az daha debelendi direnmekten vazgeçti. Onu sürekli izlediğimi iş yerinden çıktıktan sonra hep takip ettiğimi ondan çok hoşlandığımı söyledim kocan seni hak etmiyor dedim. Bu arada da yavaş yavaş üzerindeki gerginliği almak için okşamaya başladım küçük küçük öpmeye başladım.Gerginliği geçmişti yavaş yavaş kendisini salmaya başladı. Soyunup yanına uzandım hem okşuyor hem bütün vücudunu öpüyordum yavaş yavaş kulak memelerini emmeye başladım ufak ufak irkiliyordu. Kulağına çocuklarında uyku ilacının tesirinde olduğunu uyanamayacaklarını bağırırsa kimseye kendisini duyuramayacağını komşuları kaldırırsa kaçabileceğimi ama rezil bir durumun oluşacağını söyledim ağzını açarsam bağırmamasını tavsiye ettim. Ağzı kapalıyken nefesi kesiliyordu guatr ameliyatlı bunu da isteyeceğini biliyordum ağzını açayım mı diye sorunca başını onaylar gibi salladı. Bağırmayacaksın ama bak canını yakmak kesinlikle istemiyorum istesem çocuklarına zarar verebilirdim bağırmayacaksın söz mü deyince gene onaylar bir şekilde başını salladı ve bandı çıkardım.gene yavaş yavaş sevmeye okşamaya başladım altına inip amını yalamaya başladım kendinden geçmeye başladı. Bana hamile kalmak istemediğini söyledi daha önceden hazırladığım 10 kadar prezervatifi üst üste geçirdim benim alete gene amını yalamaya başladım gene kendinden geçmeye başladı yavaş yavaş yukarılara çıkmaya bu arada elimle bir yandan da klitorisini okşayarak boynuna kadar öperek çıktım dudaklarını öpmeye başladığımda bana karşılık veriyordu. Benim aleti sokmaya başladım öyle bir titremeye başladıki sarsıla sarsıla boşalmıştı. Biraz durduk eşimden kalınmış dedi kollarını çapraz yaptım domalmış vaziyette ters çevirdim o halde gene amını yalamaya başladım ben emdikçe kıçını yukarıya kaldırıyor her şeyini daha da açıyordu.

Önce önden girdim öyle hızlandım ki altımda kıvranıyor inliyordu gene öyle bir sarsılarak boşaldıki aleti dışarı çıkardım işer gibi fışkırdı.Tekrar kalçalarını öperek yalamaya başladım arka deliğine dilimi sokuyordum sanırım anlamıştı kısık bir şekilde ama çok kalın dedi. Bebe yağı vardı biraz ondan sürdüm ona da bana da yavaş yavaş sokmaya çalıştım olmuyordu ama elleri de bağlı olduğundan kaçamıyordu değdirip değdirip çıkarıyordum son anda öyle bir girdim ki kısa bir baygınlık geçirdi yavaş yavaş gidip gelirken uyandı canım acıyor ama devam et diyordu bir yandan da elimle önünü okşuyordum gene sarsıla sarsıla boşaldı. Artık dizlerimde derman kalmadı dedi hemen bırakmadım ilişkiyi bıraktım ama okşamaya sevmeye devam ettim. Saat 5 e yaklaşıyordu gideceğimi söyledim bir elinin iplerini gevşeteceğimi ağzı ve dişleri ile elini çözebileceğini diğer elini de serbest olan eli ile çözebileceğini söyledim tamam dedi.Tekrarını isterdim sende istermiydin dedim sesi çıkmadı tekrar sorunca evet der gibi kafa salladı. Onu gizli numaradan arayacağımı aradığımda ev müsaitse balkondaki ipe bir şeyler asmasını söyledim tamam dedi dediklerimi yaparak çıktım. Saat 7 gibi kendi telefonundan aradım yolda olduğumu 10 gibi orada olacağımı kahvaltı hazırlamasını söyledim onu çok özlediğimi yaramazlık yapabileceğimizi söyledim gel de bakalım dedi kapattık. Saat 10 gibi evdeydim kahvaltıya oturduk kalktığımızda çocuklar odadayken bana yaklaştı fısıltıyla karnının ağrıdığını midesinin bulandığını söyledi akşama olsun dedi. Ben gene çocuklar dershaneye gidecek ya fırsattı dedim akşama olsun diyorsan ne yapalım bende çıkar biraz gezinirim özledim İzmir i dedim. Çıkmadan numaramı gizleyerek onu cebinden aradım ama telefon çalmadı demek titreşime almıştı ve telefon cebindeydi.Ben çay içiyordum eşim odalar arasında iş yapıyordu evi toparlıyordu o arada telefona da bakmış olmalı. Bana ne zaman çıkarsın diye sordu sen de mi geleceksin dedim yok yatacağım biraz karın ağrım geçer dedi bende montumu aldım çıkıyorum deyip çıktım. Baktım ki bizimki balkonda ipe el bezi asıyordu az ileride kaldırıma oturup düşünmeye başladım ne yaptım ben diye düşünüyordum. Eve geri döndüm hemen dışarı çıktığı gibi el bezini ipten aldı bana neden geri döndüğümü sordu bende dinleneyim beraber yatarız dedim sen yat işlerim var dedi. Arada telefona bakıyor balkona çıkıyordu bende balkona çıktım mahsus a kapı zorlanmış sanki dedim. Ben dışarıdayken kolu çıkıp içeriye düştü ben zorladım dedi. İçeriye girdim bu işin sonu ne olacak diye düşünmeye başladım.

BEN

Bu hikayeyi yaşadığımda her şey o denli hızlı gelişmişti ki o gece karma karışık olmuştum. Başıma asla gelmez dediğim şey başıma gelmiş elim kolum bağlı yapabileceğim karşı koyabileceğim gücüm yoktu. Eşim iş seyahatine gitmeden bir hafta önce regli olmuştum onun öncesinde de en azından üç gün önce birlikte olduğumuzu var sayınca bir de bir hafta iş seyahatini koyunca 20 günü geçer bir süre eşimle birlikte olamamıştım. Canım istiyordu ve eşimin gelmesini bekliyordum. Uyandığımda ellerimin bağlı olduğunu fark ettiğimde ağzımda bantlı gözlerim kapalıydı başıma gelecekleri fark etmiş kötüsünü düşünmeye başlamıştım. Çocuklar hayatta mı beni işi bitince öldürecek miydi bilmiyordum. Ben bana tecavüz edenin yabancı birisi olduğunu düşünüyordum iş dönüşü sataşanlar olduğundan iş yerimde aldığım reddettiğim teklifleri düşünüp kim hangisi diye kafamdan geçiriyordum. Okşamaya başladığında direnirsem kötülük yapabileceğini düşünerek kocam hariç etrafımdaki benimle ilgilenen tüm erkekleri hayal ederek ilişkime devam ediyordum. Ağzımı açacağını söyleyince önce içimden bağırmak geldi ama ya kendimi kimseye duyuramaz isem duysalar da komşularım ya boş verirlerse ben bağırınca bu ağzımı kapatıp daha kötüsünü yaşatırsa diye düşünerek sustum. Ağzımı açınca niyetindeki sonucu görmüş oldum. Tecavüz edecek başka kötülük etmeyecekti o riski almaz alamazdı öldürmeyi düşünen birisi diye düşündüm. O sevişmeden de ne yalan söyleyeyim eşimle önceki sevişmelerimiz den daha farklı bir zevk almıştım keyifliydi. Tecavüze uğramıştım ve ayrılmak üzereydi kendisini tanımıyordum ama güzel sevmişti ben karşılık verememiş olsam da bana zevki doyasıya tattırmıştı. Olmuştu bir kez o gittikten sonra iplerden kurtulduğum gibi çocuklara baktım mışıl mışıl uyuyorlardı. Demek ki sadece beni arzulayan birisiydi ve eşimden daha iyi bir performasyon göstermiş daha güzel sevmiş sevişmişti. Hem yüzünü de merak etmiştim hem tanımak istemiştim eşimin haricinde sadece bir kişi birde sevgilim olacaktı bu ilişkiyi sürdürebilir miyim diye düşünüyordum ve kafam çok karışıktı. İşte bu hikayedeki duygularım bunlardı.

EŞİM

Bu benim ikinci hikayem. İlk hikayem karıma tecavüz edişimi anlatmaktaydı. O tecavüzden sonra eşimle aramıza sanki bir soğukluk girmişti. İlişkimizde onu yeterince sevmediğimi söylüyordu. Ne yapsam eşim memnuniyetsiz bir şekilde sonlandırıyordu sevişmelerimizi. Bir gün Kuşadasında yazlığı olan bir arkadaşımdan yazlığın anahtarını istedim. Ne eşim arkadaşımı tanıyor nede arkadaşım eşimi. Bende iş çalışması için bir kaç gün Kuşadasında kalmam gerekliliği için anahtarı istediğimi söyledim. Eşime işim gereği gezen birisiyim Erzincan a gitmem gerektiğini söyleyerek Kuşadasına gittim. Gitmeden önce sexshop tan deri bir başlık kelepçe damla ve penisi kalınlaştıran latex aldım eşim için fular benzeri bağladığımda bileklerini incitmeyecek gözlerini de bağlayabileceğim bir şeyler aldım gözlerim kahverengi olduğundan renkli lens aldım. Eşimi gizli numaradan aradım açmadı birkaç defa daha aradım açmadı bütün hayallerim yıkılmıştı toplanıp dönmeyi düşünürken çalışırken gizli numaraya cevap veremeyeceğini düşündüm öğle yemeğine çıkıştan 10 dakika sonra aradım. Telefonu açtı temkinliydi buyurun falandan sonra hımm senin aradığını tahmin etmiştim dedi. Arkasından oldukça uzun süre aramadığımı sanki sitem eder gibi söyledi. Bende yurt dışında olduğumu o sebepten arayamadığımı ama bunu telafi edebileceğimizi söyledim. Baştan olmasa daha iyi gibi demeye çalıştı çok sevinmiştim sen bilirsin deyip telefonu kapatmak üzereydim ki şimdi neredesin diye sordu. Bende ne önemi var sen istemiyorsun ya dedim. Aslında istediğini ama yanlış geldiğini ne yapacağını bilemediğini söyledi. Biraz benimde hoşuma gidiyordu tabi değişik bir fantaziydi. Ne yapalım bu akşam istermiydin dedim o da eşim şehir dışında gelirsen olur dedi. Benim önerim bu sefer sen gel dedim nereye deyince Kuşadasına dedim. Kuşadasına giderdik ama çok bilmem hem çalışıyorum hemde çocuklar var dedi. İş yerinden izin almasını çocukları da bir gün evde bırakmasını gece mesaide olacağını söylemesini söyledim gündüz eve gelip yatacağını gece mesaiye gideceğini söylemesini de tembih ettim. O da madem numaranı bana vermek istemiyorsun bir açık hat alda numaranı ver geldiğimde seni nasıl arayabilirim dedi. Tamam dedim hemen yakın bir yerden bir açık hat aldım ve kendisini aradım. Akşam saat 20 sularında beni aradı Kuşadasına girmek üzere olduğunu söyledi bende yolu tarif ettim bari gelip alsaydın dedi. Ben hala birbirimizi tanımamamız gerektiğini söyledim. Artık ne söylesem o doğruydu ve yapacaktı çünkü geri dönüşe araç yoktu. İyi peki dedi ve yazlığa geldi içeri girdiği gibi arkasını dönmesini söyleyerek önce gözlerini sonra ellerini bağladım.

Ben önceden başıma deri başlığı giyip lensleri takmıştım beni gördüğü halde tanımamıştı hatta çok güzel gözlerim olduğunu söylemişti. Ama elleri ve gözlerinin bağlı olmasına içerledi karnının aç olduğunu elleri ve gözlerinin bağlı olduğunu söylendi. Ben bu tepkileri bekliyordum önceden pide yaptırmıştım ben seni kendi ellerimle doyuracağım hemde her türlü dedim çok hoşuna gitmişti. Pideyi kolayla yedirdim çay demledim içerisine bolca damla damlattım ellerini çözdüm gözlerini açtım bende kolormatik gözlük taktım. Bu arada evin dört bölümüne kamera koyup kayıt cihazını çalıştırdım. Mutfağa hareketlendiğinde kendi telefonumdan numara görünür bir şekilde aradım açmadı tabi ki. Yanıma gelerek üst kata çıkacağını eşi ile görüşeceğini söyleyerek müsade istedi hemen telefonumun zil sesini kapattım. Üst kata çıkınca beni aradı mesaide olduğunu tekrar telefonu çaldırırsam cevap veremeyeceğini söyledi mesai arkadaşlarından Merali vermesini söyledim mesai arkadaşlarını tanıyorum bir şey soracağımı söyledim. Meralin mesaiye gelmediğini söyleyince kim var orada dedim diğer arkadaşlarının mesaide olduklarını kendisinin telefonu cevaplamak için dışarı çıktığını yanında kimse olmadığını filan söyledi ve mesai bitene kadar aramamam gerektiğini söyledi. Kamerasız bütün odaları kilitlemiş olduğumdan yukarıda da kameralı odada konuşmuştu yani hep kayıt altındaydı. Aşağı indiğinde benimki deyip rahatsız etmesin diyerek telefonu kapattı beni de rahatsız etmesinler diyerek bende kapattım. Damla etkisini göstermiş olmalı ki hadi yatalım dedi yatak odasına geçtik.

Villa olduğundan etrafta oturan yok gibiydi birde sezon olmaması kimsenin olmaması demekti bağırabildiği kadar bağırabileceğini evin köpeği haricinde kendisini kimsenin duymayacağını söyledim. Gene ellerinden yatağa bağladım öncesinden soyunmuş ip bağlantılı külot ve sütyen takmıştı ellerinden bağladıktan sonra sevip okşamaya başladım ip külot ile sütyeni hoyratça kopardım. Öyle bir amını götünü yalamıştım ki çıldırmak üzere idi. Vibratörleri de kullanarak gene amını götünü yalamaya başladım bir an bayılmak üzereydi bıraktım. Kendime latex kalınlaştırıcı kılıfı taktım bir soktum kendinden geçti beyninde şimşekler çaktığını söyledi. Benim aletin gitgide kalınlaştığını söyledi. Sıra gelmişti kara deliğe yapma diyordu ama istiyordum kaçınılmazdı yapacaktım ters çevirdim aça bildiği kadar açmasını söyledim. Jel sürdüm ona da bana da götünü sıçar gibi açmıştı aldığım kılıfla beraber benim aletin çapı 7 cm idi bir yüklendim yarıya kadar girdi ama öyle bir çığlık o ana kadar duymamıştım yavaş yavaş oynatmaya başladım artık içinde kayıyordu ama sanki yara olduğunu acıyla karışık zevk duyduğunu söylüyordu. Üç kez ben boşalmıştım onun kaç kez orgazm olduğunu bilmiyorum. İki saat kadar uyuklamışız kalktım gene sevmeye başladım bu sefer bir sürprizim olacaktı çıktım dışarıdan gündüzden dost olduğum kurt u aldım kerata şekeri tatlıyı seviyordu bizimkinin gözleri bağlı olduğundan görmüyordu.

Mutfaktan balı da alıp kurtla beraber yatağa çıktık. Balı bizim hatunun amına damlattım kurt bir başladı yalamaya bizim hatun bu nasıl yalamak böyle diyordu. Bizim hatuna domalmasını söyledim kurt seni sikecek deyince irkildi itiraz etti ama bende tehdit ettim bir ömür o yatakta bağlı kalmayı ister miydin deyince kabul etti. Kurtu alıştırmak için tekrar önce yalattım balla o arada okşayarak kurtun yarağını hazırladım tam atlamıştı ki çektim ben hatunun altına gelecek şekilde amından girdim kurta gel oğlum deyince bir atladı bir hamlede geçirdi ama nereye iki yarakta eşimin amındaydı bizimki dağılmıştı ama hoşunada gidiyordu inleye inleye bir orgazm oldu ki anlatamam adeta işedi. Sabaha kadar bir amından bir götünden bi kurt bir de ben defalarca siktik eşimi. Amı da götü de folluk gibi olmuştu. Sabah duşunu aldı görüşmek üzere diyerek ayrıldık. Ben kayıtları cd ye aktardım aldığım açık hattın numarasını cd nin üzerine yazdım cd yi kargo ile iş yerine gönderdim o gün telefonumu kapattım. Cd yi öğlen arası özel diyerek muhasebeci kızın dizüstünde izlemiş akşama kadar 30 40 çağrısı vardı akşam olunca açtım açtığım gibi telefonum çaldı bu ne demek diyordu bende şimdi yat yarın konuşuruz diyerek düşünmesini sağlamak amacı ile zamana yayıyordum. Sabah işe yürüyerek çıkmış beni aradı bende elimde olsun diye kayıt aldım bana yamuk yapma sorun yok dedim neden ne istiyorsun deyince iş yerinde ki kızlarla geleceksin bundan sonra dedim olmaz falan dedi olduracaksın dedim öpüyorum deyip kapattım. Hemen arkasından eşim olarak aradım seni çok özledim evdeysen günübirlik geleyim dedim yok istirahatte iken bile geri çağırdılar hemen bir duş aldım iş yerine gidiyorum hiç gelme ayrıca rahatsızım da dedi iyi sen bilirsin deyip telefonu kapattım. Dahası var onları da daha sonra anlatacağım.

BEN

Bu hikayeyi yaşadığımda hem perişandım hem ciddi ciddi sevgili yapmıştım hem evliydim hem de sevgilim vardı artık. Ama darma dağınık olmuştum altım sızım sızım sızlıyordu. Kuşadasından ayrıldığımda atölyeye geç kalmıştım benim makineme arkadaşlardan birisini oturtmuşlar benimde işime gelmişti kıçımın üzerine oturamıyordum. Bütün gün ayakta ortacılık yaptım makineci olmama rağmen ama olsun genede güzeldi farklıydı zevkli ve heyecanlıydı. İki gün sonra CD geldiğinde üzerindeki telefon numarasını görünce sevgilimden olduğunu anlamıştım CD yi izleyip kendisiyle konuşunca kafam alt üst olmuştu. Bu iş iki sevgili olmaktan çıkıyordu üçüncü kişiler ilişkimizin içerisinde neden olsun du diye düşünürken olsun demeye başlamıştım nasıl olsa erkek değillerdi. Ayrıca sevgili olmakta farklı çok kişi tarafından kabul edilir bir durum değildi hemen fantazi olabilecek bolca sevgilisi olan iki arkadaşı önerdim kabul ettireceğim den emindim. Ama sevgilim ( yani eşim ) çalıştığım atölyedekileri tanıyormuş Belgini istediğini söyledi belgin farklı bir deneyim olacaktı. Belgin kız dı ama her seferinde hala kız olduğunu hiç gerçek anlamda cesur sevgilisi olmadığından şikayet ediyordu. Orospu beni sikecek birisi yok mu diye bağırıyordu adeta. Belgine Kuşadasına gezmeye gideceğimizi söyleyince iş yeri sahibimizin eşi de duydu bizimle gelmek istedi ama iş yeri sahibimiz Kaya bey Füsun hanıma “hanım bırak kızları gitsinler bu akşam misafirimiz olabilir deyince Füsun hanım tamam diyerek direkten dönen top misaliydi. Kızların temiz olduklarını biliyordum Çiğdem Belgin ve ben Kuşadasına gittik ama hep içimde Füsunda gelse nasıl olurdu diye bir düşünce kaldı.

EŞİM

Kuşadasında uzatmalara kalmıştım bu benim üçüncü hikayem. Eşimi arayacak çalıştığı yerdeki bayan arkadaşlarından iki arkadaşını bir sebeple yanına alıp gelmesini isteyecektim. Nitekim açık hat olarak aldığım hattan mesaj olarak fiziği düzgün iki arkadaşını almasını Kuşadasına gelmesini tesadüf olarak bulunduğum villaya geceye yakın yolu kaybetmiş olarak gelmelerini beni yabancı olarak görmesini yazdım. Eşim mesajıma cevap olarak çalıştığı yerden iki kaşar hatunun isimlerini yazmıştı. Benim onun çalıştığı yeri tanıdığımı biliyordu. Hatunlardan biri idare ederdi ama bir tanesi aşırı kilolu çirkindi. O kilolu hatunun yerine adı Belgin olan eşimden bile güzel olan bir hatun vardı onu almasını söyledim gönderdiği mesaj olumlu idi. Şimdi bunlar gelene kadar ben gereken tüm değişiklikleri yapmalıydım. Önce yüze yapışan takma top sakal ayarladım gene yüze yapışan yara izi aldım. Daha önceden almış olduğum renkli lenslerim de vardı zaten. Gece olmuştu top sakalı yapıştırdım sağ yanağıma yara izini yapıştırdım renkli lensleri de taktım. Hemen sofra hazırladım gündüzden hazırlamış olduğum taze fasulyeye uyku haplarını toz yapıp karıştırdım ayrana da koyup erittim. Eşime gündüz kız arkadaşıymışım gibi açık hattan al arkadaşlarını gel eğleniriz gibi bir iki mesaj attım. Eşim yanındaki hatunları öyle ikna etmiş saat 9 sularında Kuşadasına gelmişler önce bir çay bahçesine oturup zamanı harcamış arkadaşına ulaşmaya çalışmış biraz gezmişler saat 11 i geçtikten sonra eşim evi bulabileceğini söyleyerek arkadaşları ile Kuşadasındaki ara sokaklara dalmış o sokak bu sokak derken hatunlar kaybolduklarını hissettiği anda eşim beni aradı yolu kendisine tarif ettim eve geldiler ama hatunların tariften haberleri yok tabi ki eşim sanki bu ev diyerek kapıya getirmiş zil çaldı. Kapıyı açtığımda üç hanımda imdat der gibi yorgun bir vaziyette idi. Eşim Hacer hanımın evini baktık sanki burası gibiydi dedi. Ben yok hanımefendi Hacer hanım isminde biri burada oturmuyor dedim tam kapamak üzere kapıyı itiyordum ki eşim lavabonuzu kullanabilirmiyiz dedi.

Buyurun diyerek içeriye aldım hatunlar üç kişi olduklarına güvenerek içeriye girdiler. Eşim önce lavaboya gitti diğer iki arkadaşı ile kaldığımda rahat olmalarını rica ettim. Hikayelerini dinlemeye başladım eşime sitemli idiler geri nasıl dönebileceklerini sordular bende bu saatten sonra İzmire dönüşün olmadığını söyledim. Eşim lavabodan çıkmış Belgin girmiş eşim ve kaşar arkadaşı kalmışlardı karınlarının aç olabileceğini gündüzden taze fasulye yaptığımı ayranında olduğunu benimde henüz yeni yediğimi sofrayı toplamadığımı oturabileceklerini söyledim. Kabul ettiler sıra ile lavabo işi bittikten sonra sofraya geçtiler ben çay koyma bahanesi ile fasulye ve ayranı yeyip içmelerini sağladım yemeği yedikten sonra geç kalmadan hotel bakmak istediklerini söylediler çay içerken konuşuruz dedim içeriye geçtik. Çaya sıra kalmadan hepsi oturduğu yerde uyudular. beylikdüzü escort Belginle Çiğdemi bir yatağa soyup bağladım eşimi aynı odada koltuk kollarına soyup bağladım ağızlarını da bantladım üçünü de amonyak koklatarak uyandırdım. Hepsi çırpındılar ama Çiğdem çırpınmaktan vaz geçti. Sanki bir şeyler söylemek istiyordu ağzını açtım bunu istediğimi söyleseydim de olabileceğini söyledi. Bende tamam öylede yaparız ama buda bir fantazi olsun diyerek sevmeye başladım. Önce Çiğdemle Belginin arasına girdim ikisini seviyordum ama Belgin kendini sıkıyor istemiyor bir şeyler söylemek istiyordu. Çiğdem karşılık veriyordu Belgine Çiğdem gibi davranırsan acı çekmezsin aksi halde çok acı çekersin dedim ve Belginden başladım. Önceleri kendisini sıkıyordu bacaklarını ayırıp amını yalamaya başlayınca kendisini bana doğru ittirmeye başladı. Memelerine öpe yalaya çıktığımda yarağım amının üzerinde idi fırça yapıyordum çılgına dönmüştü. Amı vıcık vıcıktı genede ben yarağımıda tükürükledim. Bir hamlede içine girdim ilk girdiğimde yüzü buruştu ama sonrasında inlemeye ahlamaya başladı öyle bir orgazm oldu ki onun bu halinden bu patlamasından Çiğdemle eşim bile bir oh çektiler. Hemen arkasından çiğdeme döndüm onu sevmeye becermeye başladım. Eşimin yalnız kaldığını söyledi çiğdem Burcu da aramıza gelsin dediğinde koltukta onuda biraz sevdim ilk onu çözdüm. Bir aptallık yapmamalarını silahımın olduğunu kullanmak istemediğimi sadece yarağımı kullanmak istediğimi söyleyip eşimi çözdüm. Oda yatağa geldi arkadaşlarınıda çözmek istediğini söyledi teker teker dedim sevişerek önce çiğdemi çözdük Çiğdemden ters bir tepki yoktu sevişmeye devam ederek hep beraber Belgine gömüldük artık oda sevişmeye karşılık veriyordu ağzını açtığımda ben kızdım ya söyleseydin götten verirdim dedi ama devamda etti ellerini de çözdük yatak çarşaflarını yenileyip sabaha kadar sevişip sikiştik. Sabah onları yazaneye götürüp otobüse bindirdim. Eve dönüp uyudum o zavallılar direk işe gitmişler. Öğlen eşim Burcudan gelen telefonla uyandım çok güzeldi gurup güzel oluyormuş gene ayarlama yapabileceğini söylüyordu beni de önceleri arada işyerinin oralarda gördüğünü söylüyordu. Baştan hoşuma gitti tanımadığına sevindim. Sonra oturup düşününce böyle birisi varsa ve ona yakınlaşırsa diye düşünmeye başladım.

BEN

Hayatım çığrından çıkmıştı artık freni patlamış kamyon gibiydim nerede duracağım belli değildi yani. Bir kez eşinden yabancı biriyle birlikte olmak perdenin yırtılıp diğer tarafa geçebilmenizi sağlıyor ki iki kıyısı olan nehir misali. Yani nehirin bu yakasını da biliyorsunuz diğer yakasını da. Artık sadakat diye bir şeyi unutuyorsunuz olan olmuş cesaretsizliklerinizi düşünüp yapamadıklarınıza hayıflanıyorsunuz ve yapabileceklerinizin sınırının olmadığını biliyorsunuz. Cesaret öz güven her şey yerli yerine oturuyor. Nereden bilebilirdim ki beni bu denli pervasız sınırsız cesur bir hale getirenin kocam olduğunu? Tabi ki o da bu durumu arzularına mağlup olarak yapmış ama engel olamayacağı bir Burcu çıkmıştı ortaya.
Kaya beyin eşi Füsun fit bir hanımdı lakin birçok kez Kaya yı çalışanların götlerine bakarken görmüştüm, özellikle büyük götlü olan çalışanları dalarcasına seyrediyordu. Kaya belli ki anal konusunda arzuları olan eşinden bu konuda yüz bulamayan birisiydi. Hemen tek başıma planladığım ilk kaçamağı kurguladım. Çocukları perşembe gününden kızkardeşimin yanına Antalya ya gönderdim. İş yerimiz cumartesi öğleden sonraya kadar çalışmaktaydı bazen pazar günü yetişmeyen işler için mesai olurdu. Bilerek yapmamıştım ama Kuşadasında sevgilim tecavüzcüm zan ettiğim eşime son gittiğimde patronun eşi Füsunda gelmek istedi diye anlatınca onuda getirmemi istemişti ayarlayacağımı söylemiştim sanırım Füsunun beklentisi sebebi ile Erzincanda bildiğim kocam Kuşadasından dönmemişti. Tabi ben bunlardan habersiz olduğum için ilk kez yabancı birisini eve alacağım için hem heyecanlı hem tedirgindim. Ama planladığım ilişki için tüm hazırlıkları kendimce yapmıştım. Eve müthiş tahrik edici kokular ısmarlamış ve hepsini almıştım Çiğdemden kamerasını çocuklar Antalya ya gidiyorlar diyerek istemiştim bizimki de onun ki de 64 GB lıktı beraber almıştık. İki kamerayı da fevkalade güzel yerleştirmiştim açıları mükemmeldi Basmaneden sexshop tan iki boy biri uzun biri kalın belden bağlamalı takma penis sipariş etmiş kargodan almıştım. Eşimin iş gereği şehir dışında olduğunu iş yerimde hemen her kes biliyordu.

İş yerimizde bazı yerlerde kameralar bulunmaktaydı tüm kameralar Kaya beyin odasındaki monitörden izlenebiliyordu hangi kameranın nereye baktığını Kaya beyin odasını temizleme bahanesi ile hemen hepimiz biliyorduk. Füsun çarşıya bankaya gitmiş Kaya bey de odasındaydı mutfaktaki kameranın açısının yemek servisinin başlangıcı olan çatal kaşıkların oraya baktığını biliyordum çatal kaşıkların olduğu başlangıç yeri yemek salonunun sol köşesine yakın köşede de çöp kovası bulunmaktaydı tüm bunların aynı açı içerisinde olduğunu biliyordum. Her kez mesaideyken yemek salonuna girdim kapıyı içeriden kilitledim. Çöp kovasının yanına gürültülü bir şekilde tabure koydum kameraya karşı tangamı dizlerimin altına kadar indirip elime kremi aldım tabureye eteğimi yukarıya çekerek kameraya karşı oturdum sırtımı çöp kovasının yanındaki duvara dayadım kameraya karşı bacaklarımı aralıklı iki masanın köşesine kaldırdım her iki deliğimin de kameradan mükemmel göründüğünden emindim. Kremden biraz elime aldım arka deliğime dokundurdum sanki acı duyar bir ifade oluşturdum bunu bir kaç defa acıyormuş gibi canım yanıyormuş gibi yaptım sürdüğüm kremleri bir peçete ile silip çöp kovasına attım ki çöp kovasının yanına bu sebeple oturmuşum kanati oluşturdum. Sonrasında kremi bolca parmağıma sürüp deliğimin etrafında gezdirmeye başladım bir iki kezde parmağımı içime soktum biraz dinlendim ve tangamı yukarıya çektim bu en azından 30 dk sürmüştür belki daha fazla da sürmüş olabilir.

Aşağıya atölyeye indim makinemin başına geçtiğimde Çiğdem bir saate yakın yoksun rahatsızmısın diye sordu yok dedim Kaya bey de atölyeye indi biraz gezindi yanıma geldi nasılsın iyimisin bir müddet yoktun rahatsızmısın diye sordu çakal izlediğini kesinlikle biliyorum biraz sancım vardı hallettim dedim yapabileceğim birşey varsa çekinme yardımcı olmak isterim dedi bende ihtiyaç duyarsam çekinmem yardımınızı isterim dedim çocuk gibi sevindiğinin farkındaydım. Mesai saatinin bitimine yakın Füsun atölyeye geldi Kaya bey de atölyeye indi ne yapacağını tahmin ediyordum beni arzulamıştı bundan emindim. Evim Bornovadaydı Manisa da fason evlere iş veriliyordu Kaya hepimizin duyacağı şekilde Füsuna Manisaya fasonculara gideceğini o tarafta oturanları da evlerine bırakacağını söylüyordu. O tarafta bir Çiğdem birde ben oturuyordum Çiğdem Manavkuyuda arkadaşına ve markete uğrayacağını söyledi hoş gelse bile benden önce inmesi gerekir beni eve daha sonra bırakacağından emindim Kaya beyin evimde o istikamette Çiğdemin evinden sonra gelmekte. Kaya evin önüne gelince sancın nasıl istersen hastaneye götüreyim yardıma ihtiyacın varsa çekinme deyince bende planım dahilinde aslında yardım edebilirsiniz dedim. Tamam olur dedi safa yatarak bende yukarı gelirseniz dedim aracı park edeyim olur dedi. Ben önden eve çıktım evde yaktığım tütsüler müthiş bir ortam oluşturmuş vazıyetteydi hemen öncesinden içerisine öğütülmüş viagra lı kahveyi ateşe sürdüm likörleri de doldurdum. Kaya zili çalınca kapıyı açıp ateşte kahve var deyip bir koşu mutfağa girdim. Kahvelerle döndüğümde Kaya oturmuş gözleri ile evi geziniyordu ben gelince bu ev ne kadar etkileyici ne kadar güzel kokuyor diyordu. Kahveleri içtikten sonra Kaya bana tekrar geçmiş olsun sana nasıl yardımcı olabilirim diye sordu. Atölyede her şeyi izlediğini biliyordum bana biraz izin verirsen diyerek yatak odama geçtim bir çırpıda üzerimdekileri çıkardım yarım sütyen altımda tanga ve üstümde gecelikle kameraları da aktif ederek çıkıp Kayanın yanına geldim. İçeri gelirmisin diyerek tekrar yatak odama döndüm kapıyı açık vaziyette bırakarak. Kaya geldiğinde tuvalet aynasının önünde krem olduğunu onu almasını söyleyip tangamı aşağıya sıyırıp arka deliğimi olabildiğince açarak havaya kaldırıp yatağın kenarında domaldım. Kaya kremi aldı önce avucuna sürüp arka deliğimi yağlamaya başladı baş parmağını arada sokuyor bense mahsustan irkiliyordum.

Bu böyle olmayacak içerisini de yağlamak gerek deyince ben yatağın üzerine oturdum. Kabul ama ben de senin arkanı içini dışını yağlayacağım dedim. Azmışın dini imanı kalmazmış ya, bu da kabul etti. Önce biraz sevdi anal hiç tecrübesi yok ya hemen arkadan girdi öyle vuruyordu ki anlatamam imkan bulsa topları dahi içime sokacak öyle bir boşaldı ki sanki hortumla içerime su doldurmuşlardı. Yorulmuştu ama siki aynı sertlikteydi şimdi sıra bende dedim istemeyerekte olsa döndü ben uzun ama kalın olmayan siki taktım bunun deliği düğme gibi hiç el değmemiş önce kremledim ama anestezi kremi ile bunu sırt üstü yatırdım yatağın kenarına gelmesini istedim yavaş yavaş oynaya oynaya arkasından girdim başlarda acı duyuyor dayanmaya çalışıyordu sonra sonra bu da inlemeye başladı bende belden bağlamalının kemeri çözüldü şimdi hallediyorum diyerek diğerini bağladım gene yavaş yavaş içine girmeye başladığımda keşke sıkı bağlasaydın içimden çıkınca tekrar girmesi acı veriyor ne güzel alışmıştım deyince bende benim güzel orospum gene alışırsın deyip bacakları omuzumda kasıklarından tuttuğum gibi içine bir hamlede 7-8 cm çapındaki siki kökledim bir çığlık attı ve bayıldı. Ayılınca beni öldürecek diye korka korka bunu alıştırmak için gidip gelmeye başladım altımda baygın yatarken kremden de tekrar sürdüm bu yavaş yavaş kendisine gelmeye başladığında birde erkek olacaksın nede dayanıksızmışsın diye sitem ediyordum. Kayanın döt te alışmıştı hatta zevk aldığının farkındaydım ama arada yüzünü buruşturuyordu. O gece bir o beni bir ben onu defalarca becerdim benimki yapay ama viagralı kahve sayesinde onun ki hiç sertliğini kaybetmedi hiçte inmedi. Sabah olmuş Kaya atölyeye gidiyordu ki ben bu gün dinleneceğim dedim müşfik bir koca gibi tabi hayatım çok yoruldun sen dinlen bu gün demişti. Atölyede Füsun neredesin Kaya dediğinde arkadaşlarla Manisada kafaları çektik diye uydurmuş Füsun beni sorunca da Kaya Çiğdeme Burcunun dün sancısı vardı sanırım, senin haberin varmı hasta mı bu gün gelecekmi diye sorular sormuş benden haberi yokmuş gibi davranmış. Çiğdem aradı neler çeviriyorsun sen kız diyerek başladı lafa yok kız bir şey çevirdiğim ama niyetim büyük bir parti vermek bu partide sende olacaksın hazır bekle dediğimde kahkahayı bastı ben her daim hazırım dedi. Yarından sonra yapacaklarımı takip edin raydan çımış Burcu freni patlamış kamyon geliyor.

About BURCU

Check Also

Öz Annemi Seks Kölem Yaptım

Merhaba arkadaşlar, bu anımı yazıp yazmamakta çok düşündüm, çünkü tamamen gerçek ve olaylar hala devam …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

gaziantep escort

gaziantep escort

beylikdüzü escort

istanbul escort bayan

istanbul escort

avcılar escort

porno seyret

türbanlı porno izle

beylikdüzü escort bayan

beylikdüzü escort

avcılar escort

ataköy escort

istanbul escort

bahçeşehir escort

travesti porno

esenyurt escort

beylikdüzü türbanlı escort

avcılar escort bayan

porno izle

istanbul escort

escort beylikdüzü

hd porno

ataköy escort

beylikdüzü escort bayan

beylikdüzü escort

beylikdüzü escort bayanlar

porno izle

izmit escort

mersin escort